Onafhankelijk en duurzaam bouwadvies

Reserveer jouw gratis objectief advies OP MAAT voor renovatie of nieuwbouw

Onafhankelijk en duurzaam bouwadvies

Huisdokter voor verenigingen

Advies voor sportclubs, jeugdlokalen, ontmoetingscentra ...

Huisdokter voor verenigingen

Renovatie van appartementsgebouwen

Laat je professioneel begeleiden

Renovatie van appartementsgebouwen
De Huisdokter - Dubolimburg vzw

De Huisdokter

Ga je bouwen of renoveren? Wil je graag je wooncomfort verhogen en besparen op je energiefactuur? En heb je daarbij hulp nodig? Maak een afspraak met de Huisdokter van Dubolimburg vzw. Je krijgt objectief en onafhankelijk advies op maat en aan huis* over isoleren, ventileren, verwarmen, hernieuwbare energie en premies/subsidies van onze professionele adviseurs.
*De Huisdokter komt in Limburg bij particulieren aan huis als je meerdere ingrepen plant.

25
Sep
2019

Na-isolatie spouwmuren: wat zijn de mogelijkheden?

Na-isolatie spouwmuren: wat zijn de mogelijkheden? Na-isolatie spouwmuren: wat zijn de mogelijkheden?

Na-isolatie spouwmuren: wat zijn de mogelijkheden?

Een bestaande (niet-geïsoleerde) spouwmuur kunt u na-isoleren door isolatiemateriaal in de spouw te laten inblazen of inspuiten. Dit zorgt voor een naadloze isolatielaag en resulteert in een volledige spouwvulling. Het navullen van een bestaande spouwmuur is vrij eenvoudig en snel uitvoerbaar. U kunt hiervoor terecht bij gespecialiseerde firma’s. De isolatiedikte die u kunt aanbrengen, is uiteraard afhankelijk van de breedte van de bestaande spouw. Ga na of u, afhankelijk van uw spouwbreedte en keuze van het materiaal, de vereiste warmteweerstand kunt behalen om in aanmerking te komen voor subsidies.

Lees meer nieuwsberichten

Huisdokter Aan Huis

Wil je doorgedreven renoveren? Plan je meerdere ingrepen of ga je zelfs de volledige woning strippen?  De Huisdokter van Dubolimburg geeft objectief en onafhankelijk bouwadvies op maat en aan huis en bekijkt welke winst je kan maken, zowel op financieel vlak als wat leef- en wooncomfort betreft.

Lees meer

Quickscans

Heb je enkele concrete vragen over hoe dat nu precies zit met isoleren, ventileren en verwarmen? Reserveer dan een gratis Quickscan. Je krijgt in maximaal 30 minuten heldere antwoorden van onze bouwprofessional. Een Quickscan vindt plaats - na afspraak - in onze kantoren in Houthalen.

 
Lees meer

Bouwplanadvies

Ga je een nieuwe woning bouwen? Het Bouwplanadvies screent je bouwplannen gróndig en bekijken waar je winst kan boeken qua comfort en energiebesparing. Je krijgt een uitgebreid schriftelijk verslag en we lichten onze bevindingen toe in een persoonlijk gesprek .

 
Lees meer
"De Huisdokter ziet echt àlles"
Jan uit Lommel is zeer tevreden over uitgebreid maatadvies
Jan uit Lommel is zeer tevreden over uitgebreid maatadvies

Bereken zelf je EPC, EPB, isolatie ...

Bereken HIER

Huisdokter Aan Huis? Bekijk de video!

Lees meer