Stijn en Sue verbouwen

Stijn en Sue verbouwen

Stijn en Sue uit Kermt gaan hun woning renoveren. Ze riepen de hulp van Huisdokter Liese in.  “Ik kreeg erg gedetailleerd en zeer professioneel advies waardoor we een beter inzicht in de mogelijkheden van onze woning kregen” zeggen ze. “We proberen, zeker in deze tijden, onze energiefactuur onder controle te krijgen." 

WAAROM WILDEN JULLIE ADVIES?

Onze woning was toe aan renovatie. We zijn gestart met de renovatie van onze badkamer en boiler, en dus wilden we graag welke welke alternatieven er bestaan om onze woning te verduurzamen. Het is een huis uit de jaren '60 en hoewel we al enkele ingrepen deden, merken we dat onze energiekosten buiten proportie zijn We willen die graag aanpakken. 

WELK INZICHT HEEFT DE HUISDOKTER JE GEGEVEN?

Dat we nog werk voor de boeg hebben. We proberen al duurzaam te leven door bijvoorbeeld bewust en gericht te verwarmen, geen lichten nodeloos laten branden en verspillingen te bannen. Maar ik schrok wel van ons gasverbruik. Ik heb dus meteen - op aanraden van de Huisdokter - een afspraak gemaakt met een verwarmingsspecialist."

ZOU JE HET HUISDOKTERADVIES AAN ANDERE MENSEN AANRADEN?

Zonder enige twijfel. Het advies is helder en duidelijk, en we weten nu waar we aan toe zijn. Zo kunnen we stapsgewijs onze woning aanpassen aan de noden en eisen van deze tijd. Huisdokter: TOP! 

ZELF OOK ADVIES NODIG? MAAK HIER JE AFSPRAAK!