Eddy uit Herk-de-Stad is enthousiast over De Huisdokter

Eddy uit Herk-de-Stad is enthousiast over De Huisdokter

Eddy uit Schulen (Herk-de-Stad) wilde zijn woning verbouwen, en riep de hulp van de Huisdokter in. “Ik kreeg erg gedetailleerd en zeer professioneel advies waardoor ik onder andere mijn dak beter zal gaan isoleren,” zegt hij. “Daardoor zal mijn wooncomfort verbeteren en mijn energiefactuur gaan dalen.”

WAAROM WILDE JE ADVIES?

Mijn woning was toe aan renovatie. Ik had plannen voor een warmtepomboiler, zonnepanelen en verdere isolatie van het huis. In de badkamer wilde ik de ventilatie aanpakken. Maar ik wist niet hoe ik daar aan moest beginnen, en wat ik precies kon en moest doen. Ik had gehoord dat De Huisdokter mensen op een bevattelijke manier vertelt hoe ze hun renovatie moeten aanpakken, en wat de resultaten daarvan zijn. Dus heb ik meteen een afspraak gemaakt.

WELK INZICHT HEEFT DE HUISDOKTER JE GEGEVEN?

Ik had al een stuk van mijn dak geïsoleerd, maar dat was niet volgens de regels van de kunst. De Huisdokter heeft mij uitgelegd wat ik moet doen en welke volgorde van werken ik moet hanteren. Het advies was zeer gedetailleerd en uiterst professioneel. Hij heeft verder veel praktische tips gegeven: dingen die je als leek niet weet of over het hoofd ziet. Zeer leerrijk!

ZOU JE HET HUISDOKTERADVIES AAN ANDERE MENSEN AANRADEN?

Zonder enige twijfel! Ik heb tàl van ideeën en tips aangereikt gekregen. Ik zou ook iedereen willen aanraden om het Renovatierapport aan te vragen: dat is een schriftelijk verslag van het advies van de Huisdokter. Ik heb zelden zo’n goed rapport gezien: het is echt een uitgebreid naslagwerk dat ik op elk moment kan raadplegen, niet alleen als ik zelf werken uitvoer, maar dat ik ook in gesprekken met aannemers kan gebruiken. Nu weet ik tenminste waar ik over spreek!

ZELF OOK ADVIES NODIG? MAAK HIER JE AFSPRAAK!