Jan uit Lommel is zeer tevreden over uitgebreid maatadvies

Jan uit Lommel is zeer tevreden over uitgebreid maatadvies

Jan uit Lommel las in het infoblad van de stad Lommel dat de Huisdokter particulieren helpt met objectief advies bij hun renovatie. Jan wilde het dak isoleren van zijn vrijstaande woning uit 1969 en reserveerde een bezoek van de Huisdokter. “Hij zag echt alles,” zegt Jan. “Hij maakte een hele praktische, begrijpbare analyse van mijn woning. En óf dat ik tevreden ben.”

HOE HEEFT U DE HUISDOKTER LEREN KENNEN?

Ik las in het infoblad van de stad Lommel dat er een gratis service bestaat die mensen met hun renovatie helpt. Ik heb niet getwijfeld en een afspraak voor objectief advies gemaakt.

WAAROM WILDE U ADVIES?

Mijn dak was toe aan renovatie. Maar ik wist niet hoe ik daar aan moest beginnen, en wat ik precies kon en moest doen. Huisdokter Dirk is samen met mij naar de kruipzolder gegaan, en hij heeft een grondige en praktische analyse gedaan. Hij heeft zelfs met zijn infraroodcamera de warmtelekken opgespoord. Fantastisch! Maar hij beperkte zich niet enkel tot mijn dak. Hij gaf mij talloze tips om ook andere delen van mijn woning aan te pakken. 

WELK INZICHT HEEFT DE HUISDOKTER U GEGEVEN?

Dat ik niet het dak maar de zoldervloer moest isoleren. “Het dak isoleren is weggegooid geld in uw geval,” zei hij. Dat kon ik zeer appreciëren. Hij denkt in mijn voordeel en dat van mijn huis. Een absoluut pluspunt.

ZOU U HET HUISDOKTERADVIES AAN ANDERE MENSEN AANRADEN?

Zonder enige twijfel! De Huisdokter ziet echt alles. Ik heb tàl van ideeën en tips aangereikt gekregen. Het Renovatierapport was overigens – en ik heb redelijk wat ervaring in de bouw – zeer uitgebreid en volledig. Ik heb zelden zo’n goed rapport gezien: er stond niet alleen in wat ik kon doen en laten doen, er werd ook verteld welke materialen ik kon gebruiken. Daar had ik zelfs nog nooit bij stilgestaan.

ZELF OOK ADVIES NODIG? RESERVEER HET HIER!