Jessica uit Maasmechelen renoveert oude woning

Jessica uit Maasmechelen renoveert oude woning

Wie gaat renoveren, vraag éérst advies. De Huisdokter van Dubolimburg geeft objectief advies voor alle Limburgse verbouwers. Gratis, op maat, aan huis. Jessica Gabbano uit Maasmechelen deed – net als meer dan 1000 andere particuliere verbouwers – beroep op zijn diensten voor de renovatie van pas aangekocht woning uit de jaren ‘60. “Het heeft onze ogen geopend,” zegt ze. “We weten nu waar we aan toe zijn.”

“Wij hebben veel van het Huisdokteradvies opgestoken,” zegt Jessica. “Vooral op het vlak van duurzaamheid hebben we veel bijgeleerd. We weten nu hoe we efficiënt kunnen renoveren zonder dat we daarbij het budget uit het oog te verliezen. De Huisdokter heeft ons niet alleen nieuwe ideeën en invalshoeken leren kennen: hij gaf ons ook bevestiging van bepaalde ideeën die we hadden. Dat is een hele geruststelling.”

Het advies van de Huisdokter was verhelderend. “We kunnen dit echt aan iedereen aanraden,” zegt Jessica. “Je krijgt echt advies op maat. Het Renovatierapport – dat een schriftelijke weerslag is van het Huisdokteradvies – was een grote hulp en leidraad voor zowel het opvragen van gerichte offertes als bij de gesprekken met architect en aannemers.

ZELF OOK ADVIES NODIG? RESERVEER HET HIER!