13
Apr
2022

De Huisdokter op Bouwinnovatie 2022

De Huisdokter op Bouwinnovatie 2022

Dubolimburg zal naar goede traditie advies duurzaam (ver)bouwen en wonen geven op Bouwinnovatie, dé Limburgse bouwbeurs die dit jaar zal plaatsvinden van vrijdag 6 tem zondag 15 mei in de Hasseltse Grenslandhallen (Trixxo). Op stand nr 266 kan je terecht voor technisch advies en uitleg over premies en leningen. Dubolimburg verzorgt op de beide zaterdagen ook  drie interessante infosessies.

Za 13u – 14u30 > Een Huisdokter voor je groendak
Wil je je huis vergroenen met een groendak en/of groengevel en tegelijk het leefmilieu een handje helpen, maar heb je twijfels of vragen? Samen met de Huisdokter van Dubolimburg bekijk je de mogelijkheden van je woning, rekening houdend met de aanwezige isolatie, de draagkracht en kwaliteit van de constructie en de opvang of het hergebruik van het regenwater voor de irrigatie van zowel groendaken als groengevels.  Spreker: Dirk Andelhofs, Huisdokter Dubolimburg.

Za 15u – 16u > Weg met asbest!
Is er asbest aanwezig in en om je woning? De Asbestverwijderingscampagne van Dubolimburg helpt je om het gevaarlijke materiaal veilig en professioneel te laten verwijderen. Je krijgt uitleg over de werking van de campagne en… niet onbelangrijk: de premies waar je recht op hebt! Spreker: Karen Smets, Dubolimburg.

Za 17u – 18u > Wegwijs in het premiedoolhofOp welke premies en subsidies kan je als (ver)bouwer rekenen in 2022? En hoe werkt de Energielening van Energiehuis Limburg? Wie komt in aanmerking? Wat zijn de rentevoeten? In deze sessie krijg je een antwoord op al je (premie)vragen. Spreker: Joris Piette, Onesto.

Je kan je voor deze sessies inschrijven via mail naar info@dubolimburg.be met als onderwerp de naam van de sessie(s) die je wenst bij te wonen. VERGEET NIET je naam en telefoonnummer te vermelden, alsook het aantal personen waarmee je de sessie wenst bij te wonen.