30
Mar
2020

NIEUW: virtueel Huisdokterbezoek en meer

NIEUW: virtueel Huisdokterbezoek en meer

Omwille van de coronacrisis komt de Huisdokter tot nader order niet meer aan huis. MAAR... mensen die deze periode willen gebruiken om te renoveren of bouwen, kunnen beroep doen op de VIRTUELE HUISDOKTER. Dat betekent dat je van op afstand, maar nog steeds op maat het juiste advies krijgt, waardoor je bouwproject geen extra vertraging hoeft op te lopen.

Hoe werkt een virtueel Huisdokterbezoek?

Nadat je een AFSPRAAK hebt gemaakt, neemt de Huisdokter telefonisch contact met je op. Hij zal je een document doorsturen met daarin een aantal gerichte vragen. Hij zal je ook vragen om enkele foto's te maken. Aan de hand van je antwoorden en de foto's zal hij je telefonisch adviseren en informeren wat betreft eventuele maatregelen en de volgorde daarvan. De Huisdokter kan ook via Skype, Zoom of een andere online communicatietool zijn bevindingen verduidelijken.
Achteraf krijg je - zoals bij een gewoon huisbezoek - een Renovatierapport met daarin de geschreven bevindingen van de Huisdokter, aangevuld met relevante informatie op maat.
Een virtueel Huisdokterbezoek kost 50 euro.

Bouwplanadvies voor nieuwbouw

Ook nieuwbouwers kunnen in deze coronatijden rekenen op het advies van De Huisdokter. Hier verandert niets wezenlijk: je maakt een AFSPRAAK, je stuurt een pdf van je bouwplannen door en de Huisdokter neemt telefonisch contact met je op om - na grondige analyse van de plannen - zijn bevindingen te bespreken. Je krijgt achteraf een geschreven dossier met advies op maat.
Een virtueel Bouwplanadvies kost 50 euro.

Quickscans: snel antwoorden op concrete vragen

Heb je slechts enkele concrete vragen over isoleren, ventileren, verwarmen of hernieuwbare energie? De Huisdokter geeft je telefonisch antwoord tijdens een gratis Quickscan.  Ook hier maak je eerst een AFSPRAAK.

Infosessies geannuleerd

Alle geplande infosessies voor het voorjaar van 2020 zijn geannuleerd. Ten vroegste in september worden er nieuwe sessies aangeboden. Hou deze website in het oog voor updates.