06
Jan
2020

Huisdokter niet langer gratis

Huisdokter niet langer gratis

Het advies van de Huisdokter is niet langer gratis. Voor een Huisdokterbezoek met geschreven Renovatierapport - met daarin jouw persoonlijke advies en tal van nuttige en relevante bijlagen -  betaal je vanaf 1 januari 2020 50 euro.

Het Huisdokteradvies niet langer gratis. Voor het objectieve maatadvies aan huis betaal je vanaf nu 50 euro. In dit bedrag zit een Renovatierapport (jouw persoonlijke advies, aangevuld met relevante en nuttige extra's) automatisch vervat. 

Het Renovatierapport is een handige tool om snel en correct offertes te kunnen aanvragen en analyseren. Het vergemakkelijkt je (mogelijke gesprekken) met aannemers en architecten en het geeft je een heldere inkijk in de (renovatie)mogelijkheden van je woning

De Quickscans blijven - voor inwoners van onze partnergemeenten - wel gratis. Deze korte mondelinge adviezen krijg je na afspraak bij Dubolimburg in Houthalen.

NIEUW in 2020 is het Huisdokter Premiumadvies: naast advies + Renovatierapport analyseert de Huisdokter je energiecontract(en) waardoor je tot 250 euro per jaar kan besparen. Een Premiumadvies kost je 70 euro.