30
Jan
2019

Samenaankoop zonnepanelen

Samenaankoop zonnepanelen

Voor het derde jaar op rij organiseert iChoosr - met steun van de provincie Limburg en HBVL - een groepsaankoop zonnepanelen in de provincie Limburg onder de naam ‘Limburg kiest zonne-energie’. iChoosr is een onafhankelijke organisator van groepsaankopen en staat in voor de kwaliteit van de deelnemende leveranciers en producenten. Voor het uitvoeren van de beoordeling op technische kwaliteit, financiële stabiliteit en goed beleid inzake Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vraagt iChoosr uitvoerige bewijzen van kandidaatleveranciers en -producenten.
Bovendien wordt toegezien op een goed verloop van het leverings- en plaatsingsproces. Zo helpt iChoosr jou om zelf duurzame energie op te wekken en te besparen op je energierekening.

Bij de twee voorgaande groepsaankopen hebben bijna 10.000 Limburgers zich ingeschreven. Dit heeft aanleiding gegeven tot meer dan 1.500 zonnepanelen-installaties en meer dan 25.000 geplaatste zonnepanelen.

De inschrijvingsfase voor de groepsaankopen van 2019 startte op 16 januari. De veiling staat ingepland op 27 februari 2019.

Meer info en inschrijvingen