Onafhankelijk en duurzaam bouwadvies

Reserveer jouw gratis objectief maatadvies voor renovatie of nieuwbouw

Onafhankelijk en duurzaam bouwadvies

Huisdokter voor verenigingen

Advies voor sportclubs, jeugdlokalen, ontmoetingscentra ...

Huisdokter voor verenigingen

Renovatie van appartementsgebouwen

Laat je professioneel begeleiden

Renovatie van appartementsgebouwen
De Huisdokter - Dubolimburg vzw

De Huisdokter

Ga je bouwen of renoveren? Wil je graag je wooncomfort verhogen en besparen op je energiefactuur? En heb je daarbij hulp nodig?
Maak dan snel een afspraak met de Huisdokter van Dubolimburg. Je krijgt objectief en onafhankelijk advies op maat en aan huis* over isoleren, ventileren, verwarmen, hernieuwbare energie en premies/subsidies.
*De Huisdokter komt in Limburg bij particulieren aan huis als je meerdere ingrepen plant.

11
Sep
2019

EPC gemeenschappelijke delen van appartement

EPC gemeenschappelijke delen van appartement EPC gemeenschappelijke delen van appartement

EPC gemeenschappelijke delen van appartement

Het EPC bij verkoop en verhuur van woningen en appartementen is al meer dan tien jaar verplicht. Vanaf 2022 moet er nu ook een EPC beschikbaar moeten zijn voor de gemeenschappelijke delen van een appartementsgebouw. Deze verplichting staat los van verkoop en verhuur. Er wordt een periode van 2 jaar voorzien om dit EPC op te maken. Het EPC van de gemeenschappelijke delen kan al opgemaakt worden vanaf 2020! Voor nieuwbouwappartementen gaat de verplichting in 10 jaar na het verkrijgen van de stedenbouwkundige vergunning.

Lees meer nieuwsberichten

Huisdokter Aan Huis

Wil je doorgedreven renoveren? Plan je meerdere ingrepen of ga je zelfs de volledige woning strippen?  De Huisdokter van Dubolimburg geeft objectief en onafhankelijk bouwadvies op maat en aan huis en bekijkt welke winst je kan maken, zowel op financieel vlak als wat leef- en wooncomfort betreft.

Lees meer

Quickscans

Heb je enkele concrete vragen over hoe dat nu precies zit met isoleren, ventileren en verwarmen? Reserveer dan een gratis Quickscan. Je krijgt in maximaal 30 minuten heldere antwoorden van onze bouwprofessional. Een Quickscan vindt plaats - na afspraak - in onze kantoren in Houthalen.

 
Lees meer

Bouwplanadvies

Ga je een nieuwe woning bouwen? Het Bouwplanadvies screent je bouwplannen gróndig en bekijken waar je winst kan boeken qua comfort en energiebesparing. Je krijgt een uitgebreid schriftelijk verslag en we lichten onze bevindingen toe in een persoonlijk gesprek .

 
Lees meer
"Helder beeld van de renovatie van mijn appartement"
Jasmijn uit Hasselt kreeg objectief advies
Jasmijn uit Hasselt kreeg objectief advies

Bereken zelf je EPC, EPB, isolatie ...

Bereken HIER

Huisdokter Aan Huis? Bekijk de video!

Lees meer