Bouwen? Renoveren? Dubolimburg geeft je objectief advies op maat van jouw woning!

Isoleren, ventileren, verwarmen, hernieuwbare energie en zo veel meer. Ook voor appartementen!

Bouwen? Renoveren? Dubolimburg geeft je objectief advies op maat van jouw woning!

Advies voor groendak/groengevel

Groendaken bij renovatie en nieuwbouw

Advies voor groendak/groengevel

Asbestverwijderingscampagne

Professioneel verwijderen van asbest in dak, gevel of leidingisolatie

Asbestverwijderingscampagne
De Huisdokter - Dubolimburg vzw

Mijn VerbouwBegeleiding

Ga je bouwen of renoveren? Wil je graag je wooncomfort verhogen en besparen op je energiefactuur? En heb je daarbij hulp nodig? Maak een afspraak met Mijn VerbouwBegeleiding van Energiehuis Limburg. Je krijgt objectief en onafhankelijk advies op maat en aan huis* over isoleren, ventileren, verwarmen, hernieuwbare energie (zonnepanelen, zonneboilers, ...) en premies/subsidies van onze professionele adviseurs.

20
Apr
2023

Mag je een douche aansluiten op regenwater?

Mag je een douche aansluiten op regenwater? Mag je een douche aansluiten op regenwater?

Mag je een douche aansluiten op regenwater?

Ook al viel het voorjaar behoorlijk en letterlijk in het water en lijkt er van schaarste weinig sprake, toch zullen periodes van droogte in de toekomst steeds langer en vaker voorkomen. Net daarom is het belangrijk om stil te staan bij het optimaal capteren, (laten) infiltreren en hergebruiken van hemelwater. Het is algemeen geweten dat regenwater prima te gebruiken is voor toilet, wasmachine en buitenkraan. Maar wist je dat je je ook met regenwater kan… douchen?

Lees meer nieuwsberichten

Mijn VerbouwBegeleiding

Wil je doorgedreven renoveren? Plan je meerdere ingrepen of ga je zelfs de volledige woning strippen?  Mijn VerbouwBegeleiding geeft objectief en onafhankelijk bouwadvies op maat en aan huis en bekijkt welke winst je kan maken, zowel op financieel vlak als wat leef- en wooncomfort betreft.

LEES MEER

Quickscans

Heb je enkele concrete vragen over hoe dat nu precies zit met isoleren, ventileren, koelen en verwarmen? Reserveer dan een gratis Quickscan.
Je krijgt in maximaal 30 minuten heldere antwoorden van onze bouwprofessionals. 

 
Lees meer

Bereken het Groenblauwpeil van je woning

Met de groenblauwpeil-calculator kan je zelf bekijken met welke maatregelen we de blauwe (gelinkt aan regenwaterbeheer) en groene aspecten (biodiversiteit, koolstofopslag, luchtkwaliteit, verkoeling) kunnen verbeteren. Zowel particulieren, architecten, lokale besturen als bedrijven kunnen het groenblauwpeil gebruiken.
 
Lees meer
"De Huisdokter heeft onze ogen geopend"
Eline en Sem zijn enthousiast!
Eline en Sem zijn enthousiast!