Onafhankelijk en duurzaam bouwadvies

Reserveer jouw gratis objectief maatadvies voor renovatie of nieuwbouw

Onafhankelijk en duurzaam bouwadvies

Schrijf je in voor een infosessie

Bij jou in de buurt!

Schrijf je in voor een infosessie

Premies & subsidies voor 2019

Op welke voordelen heb je recht?

Premies & subsidies voor 2019
De Huisdokter - Dubolimburg vzw

De Huisdokter

Ga je bouwen of renoveren? Wil je graag je wooncomfort verhogen en besparen op je energiefactuur? En heb je daarbij hulp nodig?
Maak dan snel een afspraak met de Huisdokter van Dubolimburg. Je krijgt objectief en onafhankelijk advies op maat en aan huis* over isoleren, ventileren, verwarmen, hernieuwbare energie en premies/subsidies.
*De Huisdokter komt in Limburg bij particulieren aan huis als je meerdere ingrepen plant.

14
Mar
2019

Zonnepanelen: "15 jaar terugdraaiende teller"

Zonnepanelen: "15 jaar terugdraaiende teller" Zonnepanelen: "15 jaar terugdraaiende teller"

Zonnepanelen: "15 jaar terugdraaiende teller"

De Vlaamse meerderheidspartijen zijn het eens geworden over de invoering van de digitale energiemeter. Om het rendement voor eigenaars van zonnepanelen te garanderen, zou iedereen 15 jaar lang het systeem van de terugdraaiende teller kunnen behouden. De oude meter draait namelijk letterlijk terug op het moment dat de zonnepanelen stroom produceren, zodat de factuur voor mensen met zonnepanelen naar beneden gaat.

Lees meer nieuwsberichten

Huisdokter Aan Huis

Wil je doorgedreven renoveren? Plan je meerdere ingrepen of ga je zelfs de volledige woning strippen?  De Huisdokter van Dubolimburg geeft objectief en onafhankelijk bouwadvies op maat en aan huis en bekijkt welke winst je kan maken, zowel op financieel vlak als wat leef- en wooncomfort betreft.

Lees meer

Quickscans

Heb je enkele concrete vragen over hoe dat nu precies zit met isoleren, ventileren en verwarmen? Reserveer dan een gratis Quickscan. Je krijgt in maximaal 30 minuten heldere antwoorden van onze bouwprofessional. Een Quickscan vindt plaats - na afspraak - in onze kantoren in Houthalen.

 
Lees meer

Bouwplanadvies

Ga je een nieuwe woning bouwen? Het Bouwplanadvies screent je bouwplannen gróndig en bekijken waar je winst kan boeken qua comfort en energiebesparing. Je krijgt een uitgebreid schriftelijk verslag en we lichten onze bevindingen toe in een persoonlijk gesprek .

 
Lees meer
"De Huisdokter ziet echt àlles"
Jan uit Lommel is zeer tevreden over uitgebreid maatadvies
Jan uit Lommel is zeer tevreden over uitgebreid maatadvies

Bereken zelf je EPC, EPB, isolatie ...

Bereken HIER

Huisdokter Aan Huis? Bekijk de video!

Lees meer