Ik heb asbest in mijn leidingisolatie

Ik heb asbest in mijn leidingisolatie

ASBEST IN LEIDINGISOLATIE

Ook voor het verwijderen van asbesthoudende leidingisolatie werkt De Huisdokter samen met erkende asbestverwijderaars. Hierbij is steeds een staalname met labotest inbegrepen om de aanwezigheid van asbest vast te stellen. De aanvrager ontvangt daarna een vrijblijvende offerte voor de verwijdering én begeleiding bij de uitvoering van de werken. Iedereen die gebruik maakt van dit aanbod krijgt 50% van de totale verwijderingskost terugbetaald (met een maximum van 3750 euro).
Een advies voor asbest in leidingisolatie is gratis.

Hoe gaat het verwijderen van leidingisolatie concreet in zijn werk?

  • U maakt een afspraak met De Huisdokter. Wij sturen een asbestspecialist die uw leidingisolatie (dwz de mantel die rond uw isolatie is aangebracht) onderzoekt en stalen neemt die door een gespecialiseerd labo zullen worden onderzocht. De staalname is GRATIS (zowel bij een positief als negatief resultaat). De specialist doet al meteen de nodige opmetingen.
  • Indien u te maken heeft met asbest, dan krijgt u een persoonlijk voorstel met daarin de totale kost voor de verwijdering (afbakening veilige zone, afplakken wanden en vloeren, verwijderen en verpakken van het asbest, opkuisen van de kelder of zolder met gespecialiseerde apparatuur)
  • U krijgt van de aannemer een factuur. Deze bezorgt u aan De Huisdokter waardoor u 50% van de totale verwijderingskost (met een maximum van 3750 euro) krijgt terugbetaald

ONTDEK HIER DE VOORDELEN VAN ASBESTVERWIJDERING DOOR DE HUISDOKTER

Maak HIER een afspraak

TERUG NAAR OVERZICHT ASBEST

Foto: Ovam.